Professioneel pleisterwerk in Hoogezand

Pleisterwerk brengen we aan als eerste afwerkingslaag op uw wanden. Het materiaal is uitermate geschikt voor het egaliseren en strak maken van uw muren. Onze ervaren stukadoors brengen de pleister met speciale gereedschappen aan en zorgen ervoor dat uw interieur klaar is om gesausd te worden. Of, wanneer u dat wenst, afgewerkt te worden met sierpleister. Kiest u hiervoor, dan is het verven van de muren niet meer nodig, maar geniet u meteen van een gepolijst eindresultaat.

Waarom kiezen voor pleister

Pleisterwerk is sterk en gaat jaren mee. Bovendien kunt u vuil simpelweg verwijderen met een vochtige doek en is het materiaal in alle kleuren overschilderbaar. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en is er dus altijd een passende oplossing beschikbaar.

Sierpleister

U kunt uw gepleisterde muur op verschillende manieren laten afwerken. Naast verf kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sierpleister. Deze pleister bepaalt de uiteindelijke look van uw wanden en is beschikbaar in verschillende korreldiktes. Bovendien kunnen we het materiaal in elke mogelijke kleur mengen en is het eindresultaat dus een kleurechte muur. Geen zorgen meer over afgebroken stukjes, want uw muur is door en door getint.

Wilt u meer weten over de oplossingen die wij bieden? Of heeft u een vraag voor onze stukadoors in Hoogezand? We vertellen u graag alles over pleisterwerk!