Professioneel spackwerk in Hoogezand

Bent u op zoek naar een betaalbare, duurzame wand- en plafondafwerking? Dan is spackwerk voor u de juiste oplossing. Onze vakmannen spacken muren en plafonds snel en vakkundig. Het materiaal wordt met een speciale spuitmachine aangebracht en is hierdoor een stuk goedkoper dan traditioneel stucwerk.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is geheel afhankelijk van uw smaak. Spackwerk kan namelijk op vele verschillende manieren worden uitgevoerd. U heeft de keuze uit meerdere korrelgroottes die uiteindelijk de ruwheid van uw muur bepalen. Ook kunnen we spack in alle mogelijke kleuren voor u mengen. Dit is handig, want op die manier creëren we een kleurechte muur die niet meer geverfd hoeft te worden.

Werkwijze

We kunnen spack voor u spuiten of smeren. Gespackte muren bestaan uit twee lagen: een basislaag en een reliëflaag. Deze laatste bepaalt de uiteindelijke uitstraling van uw wanden. Wanneer we aan het werk gaan plakken we ruimten netjes af en leveren we deze natuurlijk schoon op. De droogtijd voor het materiaal bedraagt ongeveer 2 dagen, dus u kunt snel genieten van het eindresultaat.

Heeft u een vraag over spackwerk of wilt u uw klus graag overleggen met de vakman? Neem dan contact met ons op. In de regio Hoogezand staan we het hele jaar door voor u klaar!