Spuitwerk: snel en goedkoop

Spuitwerk is een snelle, relatief goedkope oplossing voor het afwerken van wanden en plafonds. Bij Stucadoors & Spackbedrijf ‘t Loug in Hoogezand hebben we alle kennis en materieel in huis om uw woning van nok tot bodem af te werken. Ons team van ervaren vakmannen verzorgde in het verleden al spuitwerk voor vele particulieren en bedrijven. Geen klus is daarom voor ons te groot of te klein. Wilt u graag uw woonkamer laten aanpakken? Of zijn er meerdere verdiepingen die aandacht verdienen? Wij staan in de regio Hoogezand voor u klaar.

Grof of glad

Wanneer u kiest voor deze manier van wand- en/of plafondafwerking heeft u de keuze uit verschillende stijlen. We kunnen uw wanden glad of juist met reliëf afwerken en natuurlijk heeft u de keuze uit alle kleurstellingen. Houdt u van een ruwe look? Dan is een grove korrel voor u de beste oplossing. Wilt u uw interieur zo strak mogelijk afwerken? Dan kiezen we een hele fijne korrel.

Spack spuiten

Spackwerk wordt machinaal aangebracht op uw wanden en is daardoor een goedkope vorm van stucwerk. Ons team heeft ruime ervaring in het spuiten van spack en levert uw woning snel en schoon op. Spack brengen we aan in een laag van 2 tot 3 millimeter. Dit maakt het materiaal alleen geschikt voor het afwerken van rechte wanden zonder reliëf. Zijn uw wanden niet glad? Dan is stucwerk voor u de oplossing.

Uw vakman in Hoogezand

Heeft u een vraag of wilt u graag overleggen met onze vakmannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!