Professioneel stucwerk in Hoogezand

Stucadoors & Spackbedrijf ‘t Loug verzorgt al jaren professioneel stucwerk in de regio Hoogezand. Ons team van ervaren specialisten kan elke wand en elk plafond voor u stuken. Het maakt hierbij niet uit naar welke stijl u op zoek bent. Houdt u van fris en modern? Of gaat uw voorkeur uit naar een authentieke, sfeervolle afwerking? Overleg uw wensen met onze mannen en zij vertalen deze moeiteloos naar de praktijk.

Sfeer en kwaliteit

Stucwerk is beschikbaar in vele soorten. Deze hebben alle één belangrijke overeenkomst: dit type wandafwerking geeft uw wanden direct een afgewerkte uitstraling. Het kiezen van stucwerk is vooral het kiezen van een stijl. De meest geziene oplossing is glad stucwerk. Uw wanden zijn dan in één keer glad en strak afgewerkt. Natuurlijk is het materiaal overschilderbaar, maar u kunt er ook voor kiezen om dit in kleur te laten mengen. Op die manier bespaart u zichzelf de moeite van schilderen en dus een hoop tijd. Naast glad stucwerk heeft u de keuze uit vele verschillende korrelgroottes en structuren.

Design stucwerk

Bij Stucadoors & Spackbedrijf ‘t Loug bieden we u naast het reguliere assortiment een heel speciale oplossing in de vorm van design stucwerk. Dit is verkrijgbaar in verschillende metalictinten en vormt een bijzondere aanvulling op uw interieur.

Wilt u hier graag meer over weten of heeft u een vraag voor onze vakman? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!